2020-10-26 15:59:12• hírek • Bede Emőke

Tucatnál is több jogosítványt függesztettek fel a hétvégén

Az október 23–25. közötti időszakban a Szatmár megyei közlekedési rendőrök több mint 260 helyszíni bírságot róttak ki a szabálytalankodó autóvezetőkre, ugyanakkor a közúti ellenőrzések során 20 sofőr jogosítványát fel is függesztették, további 8 fő pedig az autó forgalmi engedélyét sem kapta vissza.

Voltak azonban olyan sofőrök, akik nem úszták meg ennyivel, hanem egy büntetőeljárást is sikerült bezsebelniük. Egy 23 éves, vámfalui fiatalember azért került e helyzetbe, mert felfüggesztett jogosítvánnyal furikázott a faluban, egy 37 éves, csanálosi sofőr pedig annak ellenére kormány mögé ült, hogy autóvezetői engedélyét korábban már bevonták.


Baleset Szatmárnémetiben

Vasárnap este, 18 óra 30 perc környékén arról értesítették a rendőrséget, hogy közlekedési baleset történt Szatmárnémetiben, a Gabriel Georgescu és a Zutphen utcák kereszteződésében. A helyszíni vizsgálatok során megállapítást nyert, hogy egy 23 éves, helybeli fiatalember nem állt meg a STOP-tábla jelzésénél, s emiatt összeütközött egy másik kocsival, melyet egy 21 éves, szatmárpálfalvi fiatal vezetett. A vétlen autós az ütközés következtében egy fának is nekicsapódott, így nem csoda, hogy a kocsiban ketten is könnyebb sérüléseket szereztek.


A rendőrség mindkét autóvezetőt alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, melynek eredménye negatív lett. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés címszóval büntetőeljárást kezdeményeztek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: